gloIN Nedir ?

Dünyadaki Yenilikler Ve Başarı Hikayeleri Hakkında Toplanmış Veya Üretilmiş Konuları Barındıran Bir Bilgi Bankasıdır.

23 Ocak 2008 Çarşamba

İnternet Reklamlarının Başarısı Sonuçla Başlar

Bir inşaatçının bina yaparken kaç araç kullandığını bilirmisiniz ?

Bu bir becerimidir ? Bir çekiç , matkapla açılan delikler , hangi materyaller kullanılır ? Hepsi önemli olmalıdır. Çalışanlar hiçbir plan yapmadan bir bina veya beğeni yaratan bir yapı yapamazlar. Bütünleştirme ,tamamlama ve işle ilgili tüm detaylar.

İnternet reklamlarıda bina inşa etmek gibidir. Detaylı planlar üzerine inşa edilen gösteri başlamalıdır . Her detayda ve adımda değerli ,sürekli web trafiğine ihtiyacınız vardır.

Neyi başarmayı istediğinizi ,sonuçta ne istediğinizi reklam planınınzla belirlemelisiniz.

Sonuçla Başlamak


Başarılı tanıtım her zaman sonuç fikrinin aklınızda olmasını gerektirir. Sonuçtan beklentiniz nedir.

Örneğin sağlık veya fitness ‘le ilgili bir site yapıyorsam ,yalnızca ziyaretçileri istemem . Herkes siteye gelebilir ,sitem yeni ve farklı amaçları bulunmakta .

Sakın küçük düşünmeyin .Sonunda bir amacınız var ve şimdi o amaç için başlangıç zamanıdır.Siteniz yeni olsada .

Amacım sağlık ve fitness konusunda otorite olmak .Daha ayrıntılı düşünürsem ,bunu evde yapmak yerine pahalı klüp üyeliğiyle yapmak .Yol haritasını çıkarmaya başlamalıyım.

Yaptığım her harekette ,attığım her adımda bunu aklımdan çıkarmamalıyım .

Amaca Yürümek

Öncelikle nereye ulaşmak istediğni biliyorsun ,yaratacağın her şey seni oraya götürecek..Geçenlerde Karayip Korsanlarını seyretmiştim ,film sonuçta şekillendi .Acayip şeyler ; bir parça eski deri ,elbise orada anahtardı.

Tanıtım planınız anahtara benzer .Sizi bir şeye götürmelidir. Sonuçta beklenense amaçtır.

Hedefe ulaşmanızın bir haritası olan reklam planınız ve gerçek iş materyalleri ile blokları inşa edersiniz.Her bir çalışma planınıza yardım eder.

Kendi örneğimde hedefim otorite olmaktı ,fakat sistemli olarak her şeyi yerine koymalıydım.Yazarak ve yazdıklarımı sunarak başladım.Web sitelerinde şu anki siteyi hedefleyen bazı yazılar ,yeni blogum gerçekti ,link ortaklarımla kendi ağimı inşa etmeye başladım .trafiği oluşturdum .Daha önemlisi ise otoritemi .Doğru zamanda doğru hareketlerle.

Hedefine Hiçbir Zaman Erişme

Bu cümleden şu ana kadar yazılanlarla çelişkili bir anlam çıkabilir.Anlatılmak istenen değişimdir .Önce amacına ulaştın , her zaman daha gideceğin yollar vardır .Oradaki anahtar hiçbir zaman yaptığını yeterli görmemektir.Tersi ilgisizlik ve sonunda istenilmeyen durumlara götürür.

Sistemli ol ve sonra biraz daha yukarıya ulaş.

Sizin sonucunuz nasıl görünüyor ?

kaynak:ezinearticles

Hiç yorum yok: